گوشت گوسفند به اندازه کافی دارای منابعی چون؛ آهن، ویتامین B، کولین و سلنیوم است. وجود کولین و سلنیوم می‌تواند حملات منجر به سرطان‌ها را در اعضای بدن ما متوقف کند. علاوه بر این گوشت گوسفند شامل اسید لینولئیک (CLA) است. در نتیجه محتوای اسید می‌تواند از التهاب ایجاد کننده سرطان و تومورهای بدخیم جلوگیری کند.
مزایای خوردن گوشت گوسفند را شاید بسیاری از مردم بدانند اما این گوشت به میزان باور نکردنی‌ای از بالاترین میزان ارزش غذایی برخوردار است. گوسفند شاید در نگاه اول شبیه به بز باشد اما تفاوت گوسفند با بز به طور واضح قابل تشخیص است. به طور معمول بدن گوسفند از پشم پوشیده شده و دارای سطحی صاف و منظمی نیست اما پوست بزها پوشیده شده است، از موهای بلند و یکدست است. با این تفاسیر گوشت بز هم می‌تواند جایگزین خوبی برای گوشت گوسفند باشد اما نمی‌تواند تمام مزایا و طعم گوشت گوسفند را داشته باشد، در ضمن قیمت گوشت گوسفند در بازار از گوشت بز بیشتر است. شاید یکی از دلایل آن سخت‌تر بودن پرورش گوسفند نسبت به بز و مزه بسیار دل نشین و نرمی گوشت گوسفند نسبت به بز است. در ادامه به مزایا و ارزش غذایی گوشت گوسفند می‌پردازیم.


گوشت مرغ ماهی گوشت ,گوسفند ,شاید ,می‌تواند ,گوشت گوسفند ,گوسفند نسبت ,ارزش غذایی منبع

مشخصات

تبلیغات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

فلزیاب،طلایاب،گنج یاب،فلزیاب گیلان،طلایاب گیلان رپ یار طلا بانو وبلاگ شرکت پارس سازه انرژی البرز موزیک رسانه خبری ماهان ملی طرح | طراحی چت روم پایگاه خبری آب ایران